Besselink Scooters, Haitinkweg 2, 7021 KB Zelhem

Verzekering

Verzekering

De Unigarant Bromfietsverzekering is een complete verzekering tegen een verrassend lage prijs. U heeft de mogelijkheid om uw scooter alleen tegen wettelijke aansprakelijkheid te verzekeren. Of u kiest voor de basisdekking, zoals Diefstal of Aanrijding. Daarnaast bieden wij u verschillende aanvullende dekkingen. Zo stemt u de verzekering precies af op uw persoonlijke situatie.

De bromfietsverzekering is een complete verzekering tegen een verrassend lage premie. Voor uw brom- of snorfiets, E-scooter maar ook voor uw fiets met hulpmotor of brommobiel.

Basisdekkingen

Wettelijke aansprakelijkheid
De wet verplicht iedereen die op een brom- of snorfiets rijdt, zich te verzekeren tegen wettelijke aansprakelijkheid (WA), De WA-dekking vergoedt schade die u een ander toebrengt.

Diefstal
U bent verzekerd tegen diefstal van uw tweewieler of eventuele accessoires. Ook de schade ontstaan door poging tot diefstal en joyriding vallen onder deze dekking. Vereiste is dat u gebruikt maakt van een ART goedgekeurd slot (vanaf 3 sterren). Daarnaast is ook de schade door brand en storm met deze dekking verzekerd.

Aanrijding
Met de dekking Aanrijding is uw brom- of snorfiets verzekerd tegen schade door aanrijding, vallen, vandalisme, brand en storm.

Diefstal en aanrijding
Dit is de meest complete verzekering. U bent zowel tegen diefstal als tegen beschadiging verzekerd.

 Aanvullende dekkingen:

  • Verhaalsrechtsbijstand
  • Zekerheid voor opzittenden
  • Unigarant pechhulp
  • Drie jaar aanschafwaardegarantie

 

Klik hier om uw premie te berekenen of direct een verzekering af te sluiten.

Klik hier voor de brochure.

MENU