print

+31 314 620 249


Segway E110S

2.299

Beschikbare Kleuren

 • Artic White
 • Intense Red
 • Phantom Black
 • Steel Grey (Glans)
 • Stone Grey (Mat)

Garantie

 • 24 maanden garantie

Overige

  Koop nu de E110s 45 km met een gigantisch prijsvoordeel van 2299,- NU voor 1.799,- met de cashbackactie

  Overweeg je om over te stappen op een elektrische scooter? De Segway eScooter E110S maakt die beslissing eenvoudig.
  Met een actieradius tot 75 km*, de keuze tussen 5 kleuren (waarvan één met matte afwerking), vele features toegankelijk via de mobiele app zoals het Airlock System en de RideyGo, is de vraag niet meer van toepassing! Ontdek een nieuwe, schone en slimme manier om je te verplaatsen.

  Wij introduceren, het intelligente RideyGo! systeem
  De Segway eScooter E110S beschikt over het intelligente RideyGo! systeem dat nieuwe functies mogelijk maakt, zoals het Airlock-systeem, de parkeersensor en de Smart Seat Detection. De RideyGo bespaart je kostbare tijd! Je hoeft niet je sleutels te zoeken of zelfs je smartphone * uit je zak te halen, omdat de eScooter automatisch wordt vergrendeld en ontgrendeld wanneer je je binnen 2-10 meter bevindt dankzij het Airlock-systeem. Dan kun je dankzij de twee sensoren op de parkeerstandaard en de stoel gewoon op de eScooter stappen en vertrekken!

  Golden Riding Triangle, voor een Gouden Reis
  Het structurele ontwerp van de Segway eScooter is geoptimaliseerd om een soepele eersteklas rijervaring te bieden. De plaatsing van het batterijcompartiment onder het voetpedaal maakt het zwaartepunt van het voertuig lager. Deze plaatsing geeft je de behendigheid en de stabiliteit die je nodig hebt tijdens je rit, evenals veel opbergruimte onder het zadel (27 L). De Golden Riding Triangle zorgt voor een balans om je houding zo aangenaam, comfortabel en veilig mogelijk te maken.

  Antidiefstal geactiveerd door AHRS
  Dankzij het AHRS (Attitude and Heading Reference System) is uw eScooter beschermd tegen diefstal.*
  De geïntegreerde 4G-compatibele simkaart en gps kunnen de locatie van de eScooter op elk moment volgen. Bovendien detecteert het slimme beveiligingssysteem van de Segway eScooter elke onregelmatige beweging en stuurt binnen enkele seconden een melding naar uw smartphone. Ten slotte, als uw eScooter eenmaal is vergrendeld met een batterij erin, zullen ongebruikelijke acties zoals duwen, bewegen of toegang krijgen tot het voertuig het alarmsysteem activeren.
  *Eerste 2 jaar kosteloos data abonnement, vervolgens tegen betaling eventueel te verlengen.

  – WMTC actieradius: tot 47 km (25 km/u versie) ; tot 40 km (45 km/u versie)
  – 48V 30AH accu
  – 1440 watt motor
  – Golden Riding Triangle
  – Antidiefstalfunctie met AHRS
  – Slim vergrendeling-/ ontgrendelingssysteem (rideyGo)
  – Air Lock systeem
  – Sensordetectie (parkeren en zitten)
  – Slimme functies in de mobiele app
  – EBS Energie terugstellend remsysteem
  – Smart batterij management system
  – Schijfrem voor en achter
  – Leverbaar in 25 en 45 km/u

  * Wij gaan altijd uit van het werkelijke praktijkbereik van een scooter daardoor wijkt de radius die wij aangeven af van die van de fabrikant. We vinden het belangrijk om duidelijke en juiste informatie te geven zodat je weet wat je daadwerkelijk kunt gaan rijden.

  Klik hier voor de website van Segway

  De prijs is incl. BTW en alle bijkomende kosten zoals rijklaar maken en ook de tenaamstelling. Hier komen geen overige kosten bij, de scooter wordt compleet afgeleverd met kenteken. Doordat we een all-in prijs hanteren weet je altijd waar je aan toe bent en dus geen verassingen achteraf.

  Haitinkweg 2, 7021 KB Zelhem, Nederland info@besselink-scooters.nl